Arcápolási rutin 1. lépés- Arctisztítás

Az arcápolási rutin helyes kialakításával sokat tehetsz a bőröd egészségéért, szépségéért. Nagyon fontos, hogy a bőrtípusodnak megfelelő legyen ez a rutin, mert, ha nem jó terméktípusokat használsz a bőrödre, több problémád is kialakulhat. Ebben a videóban a legelső bőrápolási rutinról, az arctisztításról van szó. Segítséget találsz benne, hogy milyen kozmetikumot válasz és, hogy hogyan mosd le helyesen a bőröd.

Tovább olvasom

Arcápolási rutin érzékeny bőrre

erzekenyborAz érzékeny bőr ápolása sok gondot okoz annak, akinek ilyen típusú a bőre. Pirosodik, húzódik, heves reakciókkal válaszolhat egy-egy külső környezeti hatásra vagy kozmetikumra. Egyes vélemények szerint egyre gyakoribb az érzékeny bőr, ezért sok kozmetikai cég kifejezetten erre a problémára készíti termékeit. A megfelelő napi rutin kialakításával azért csökkenteni lehet a kellemetlen tüneteket.

(tovább…)

Tovább olvasom

Fedezd fel a hosszú távú anti-ageing titkát

age_attraction3A hosszú távú anti-ageing, huszonéves korban nem jelent mást, mint a bőr fiatalos struktúrájának a megtartását hosszú távon. Érett bőr esetében viszont már javítani is kell, majd utána dolgozni azon, hogy a korrekciókat megtarthassuk és mellette lassítsuk az öregedési folyamatokat, amennyire csak lehet. A megelőzés már 24 éves kortól ajánlott, hiszen a kollagén termelődés lassulása már ilyen korán elkezdődik. Ha ezt elmulasztottuk, akkor sincs minden veszve. Az Age Attraction anti-ageing szemléletű koncentrátumaival mindenki megtalálhatja a bőr aktuális állapotának megfelelő arcápolást és kezelési stratégiát.
(tovább…)

Tovább olvasom

Benefit program-kedvezményes kozmetikumok

age_attractionJövő tavasszal új dologba kezdek, ami legyen még egy ideig titok. Ennek a dolognak kapcsán viszont novemberben elmentem a kozmetikus szakma egyik jelentős kiállítására a Beauty Trend Show 2014-re. A kiállítás idén nem csak a szakmai látogatók számára, hanem a kozmetikába járó közönségnek is nyitva állt. Több kozmetikai szalon szolgáltatásaival és kezelési eljárásokkal ismerkedhettek meg az érdeklődők, sok standnál ki is lehetett próbálni a termékeket, kezeléseket.

(tovább…)

Tovább olvasom

Tudtad, hogy…

tudod_eBiztos Neked is vannak olyan bőrápolással kapcsolatos információd, amit nem vagy nem jól tudsz. Összeszedtem most egy-két érdekes kérdést, melyekre megadom a választ, hogy könnyebb legyen összeállítanod a napi, heti vagy havi bőrápolási rutinodat. (tovább…)

Tovább olvasom

50+1 tipp a ragyogó, tiszta bőrért

ragyogo_borHa zsíros vagy kombinált a bőröd zsíros T-vonallal, akkor biztos szeretnél megszabadulni a fekete mitesszerektől. Jó lenne, ha minden nap szép és üde lenne a bőröd, nem éreznéd úgy, hogy mindenki a kis fekete pontokat látja az arcodon. Összeszedtem Neked 50+1 tippet, melyek segíthetnek elérni bőröd legjobb formáját. Persze nem kell mind a 51-et sorban betartani, de próbálj ki belőle néhányat és biztosan javulni fog a bőröd állapota!

(tovább…)

Tovább olvasom

Hidratáló kúra otthon-letölthető leírással

hidratalo_kuraA napfény és a meleg idő általában szárító hatással van a bőrre. Nyár végén szeretnénk még kitolni az időt, hogy minél tovább megmaradjon a szép barna bőrszín, de a száraz felszínű vízhiányos bőr hamar elveszti üdeségét. A nedvesség pótlására pedig a legjobb egy otthoni hidratáló kúrakezelés.

(tovább…)

Tovább olvasom

Móni a közönségdíj nyertese

A “Kedvenc sminkem-és a Beautyblender” smink-és fotópályázaton nem csak a zsűri választott győztest, hanem a közönség is. Mindenki szavazhatott a neki leginkább tetsző sminkre. Több mint 1700 szavazat érkezett, a versenyt pedig Berta Mónika nyerte majdnem 400 szavazattal. Lehet, hogy ismerős a neve és az arca, hiszen sminkelős videói nagyon népszerűek. (tovább…)

Tovább olvasom

Bemutatkozik a “Kedvenc sminkem” kategória győztese

Az első “Kedvenc sminkem és a Beautyblender” smink-és fotópályázat nem csak a jelentkezőknek volt izgalmas, hanem nekem is, mivel ez volt az első ilyen akciónk. Az öt tagú zsűri 39 smink közül választotta ki a győztest. Szempontjaink között volt, hogy mennyire illik a modellre a smink, összhatásában milyen az elkészült munka és hogy milyen szépen van elkészítve. Ezeknek a szempontoknak a legjobban most Farkas Zsanett munkája felelt meg. Most ő mutatkozik be ebben a cikkben. (tovább…)

Tovább olvasom