Beautyblender® Solid szappan

4.400 Ft

Szilárd szappan tisztító, speciálisan a Beautyblender sminkszivacsok tisztítására.

Vásárlási ÖsszegSzállítás díja
előre fizetéssel
Szállítás díja
utánvéttel
0-6 000 Ft990 Ft1290 Ft*
6 001-15 000 Ft690 Ft990 Ft*
15 000 Ft felettA szállítás ingyenes

* Az utánvét kezelés díja 300 Ft/csomag

Csak 1 maradt készleten

Kategória: Címke:
Márka: Beautyblender

Beautyblender® Solid szappan

A higiénia elengedhetetlen ahhoz, hogy a bőr friss és egészséges maradjon. A bőrön lévő szennyeződések és az alapozó a Beautyblender-re tapad, ezért ezt ki kell tisztítani. A Beautyblender Solid egy olyan szappan, mely hatékonyan és gyorsan eltávolítja a sminkszivacsból a szennyeződéseket. A szappan enyhén levendulaillatú, mely színezékanyag mentes és nem tartalmaz bőrirritáló anyagot. Enyhén habzó formulája gyorsítja a lebomlást, ezért környezetbarát és kellemes használni.

Ajánljuk akkor is, ha a sminktáskában szükség van egy sminkszivacs tisztítóra, hiszen szilárd állaga miatt nem folyik, a műanyag tartóban pedig higiénikusan tárolható.

Használata:

Nedvesítsd be a Beautyblender-t a sminkelés után jó alaposan, majd nedvesítsd be a szappant is. (nem kell kivenni a tartóból, azzal együtt tartsd a víz alá). A sminkszivacsot körkörösen mozgatva szappanozd be, majd nyomkodd az ujjaid között, míg meg nem jelenik a szappan habja. Ezután tisztítsd ki a szivacsot, majd bő vízzel öblítsd át. A szivacsot tedd a tartójába, hogy könnyen megszáradjon.

Érdekelhetnek még…