Kezdőoldal / Információk / Szállítás

Szállítás

A megrendelt árut Magyarország egész területén házhoz szállítjuk. A házhozszállítás díja választott fizetési módtól függően is változik, de 15 000 Ft felett a szállítási díjat átvállaljuk.
Kisebb rendelési érték esetén érdemes kollégával, családtaggal, barátokkal együtt rendelni.

A raktáron lévő termékeket általában 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk. Amennyiben a megrendelt termék nincs raktáron, általában 1 hét alatt be tudjuk szerezni, ebben az esetben telefonon egyeztetünk.

Személyes átvétel Pick Pack csomagátvételi pontokon

Az ország közel 240 településén, több mint 700 Pick Pack Ponton Ön személyesen is átveheti a megrendelt csomagot. A szállítási idő a feladás időpontjától függően 1-2 nappal hosszabb lehet, mint a futáros szállítás. A Pick Pack átvátellel kapcsolatos bővebb információt itt találhat.

Futárszolgálat – Házhoz szállítás Magyarországon

A belföldi csomagokat az MPL Futárszolgálat munkatársai munkanapokon 8 és 17 óra között szállítják ki.
A csomag feladásakor e-mailt küldünk, amely tartalmaz egy küldemény azonosítót is, mely segítségével a küldemény nyomonkövethető a posta.hu oldalon.
Sikertelen kézbesítésű csomag esetén a futár értesítőt hagy, megjelölve az átvételi postahivatal helyét, ahol 7 munkanapig lehetősége van a csomagot a hivatal nyitvatartási ideje alatt átvenni.

Magyarországon érvényes szállítási áraink:

Vásárlási ÖsszegSzállítás díja
online fizetéssel, előre utalással
Szállítás díja
utánvéttel
0-6 000 Ft990 Ft1290 Ft
15 000 Ft felettA szállítás ingyenes

Az időszakos akcióknál a szállítási költségek a mindenkori aktuális akcióhoz tartozó akciós szabályzatba vannak rögzítve.
Amennyiben valamely megrendelt tételt nem áll módunkban kiszállítani, a szállítási költség a leadott megrendelés összegéhez igazodik.
Ha napközben munkahelyén tartózkodik, akkor a szállítási címnek a munkahely pontos címét írja be, mert a kézbesítés munkaidőben (8-17 óra között) történik.
Ha szeretné, hogy rendelését ne azonnal, hanem hónap végén szállítsuk, kérjük, jelezze a megjegyzés rovatban!
Megrendelést csak belföldi címre teljesítünk!

A szállítási árak változtatásának jogát fenntartjuk.
Az árlista érvényes: 2015. november 15.-től.

ugrás fel