Kezdőoldal / Információk / Útmutató a PayPal fizetéshez

Útmutató a PayPal fizetéshez

paypal-cards

A PayPal egy készpénzmentes pénzforgalmi szolgáltatásokat nyújtó pénzügyi rendszer, a világon a legelterjedtebb módszer a biztonságos internetes fizetéshez. A cég online bankkártya-elfogadási szolgáltatást is nyújt, vagyis lehetővé teszi azt, hogy a felhasználók PayPal-számla nélkül, Visa vagy Mastercard bankkártyával is tudjanak on-line fizetni.

Amennyiben rendelkezik PayPal számlával, az internetes vásárlások során még arra sincs szükség, hogy bankkártya-adatait minden egyes vásárláskor megadja.
Ha nincs PayPal számlája, bankkártyájával akkor is biztonságosan fizethet az oldalon keresztül, és ez semmilyen plusz költséget nem jelent Önnek.
Sajnos a PayPal még nem rendelkezik magyar nyelvű felülettel, de a fizetés menete egyszerű, és nagyon hasonlít bármely más bank online bankkártyás fizetési rendszeréhez.
Ha a megrendelése után a PayPal fizetést választja, az oldal automatikusan átirányítja Önt a PayPal biztonságos fizetési oldalára. Itt két lehetőség között választhat. Ha van PayPal számlája, akkor a jobb oldalon egyszerűen lépjen be, és fizessen a szokásos módon. Ha nincs, akkor a bal oldalon megjelenő űrlapot töltse ki.

A következő adatokat kell megadni:
Card Number: ez a bankkártya száma
Expiration Date: a bankkártya lejárati ideje hh/éé sorrendben, a bankkártyán feltüntetve.
CSC: a kártya hátoldalán található háromjegyű biztonsági kód (az aláírás mező felett jobbra).
Home Telephone: otthoni telefont jelent, de azt a számot célszerű megadni, amelyen a bankja eléri Önt. (Ne felejtse el megadni az országkódot és a körzetszámot, de csak számjegyeket használjon!)
E-mail: az itt megadott e-mail címre érkezik a visszaigazolás a fizetésről.
A címadatokat érdemes itt még egyszer ellenőrizni. A “Billing Address Line2” mező csak arra szolgál, ha az első sorba nem fértek volna ki a címadatok. Ez az egyetlen nem kötelezően kitöltendő mező.

Ha az összes mezőt kitöltötte, nyomja meg a “Review Order and Continue” gombot. Itt még egyszer ellenőrizheti a megadott adatokat, a fizetendő összeget és a megrendelést.
Ha mindent rendben talál, hagyja jóvá a tranzakciót. Pillanatokon belül értesítik Önt e-mailben a sikeres tranzakcióról, ezzel egyidőben mi is megkapjuk az értesítést a sikeres fizetésről, és elkezdjük a megrendelése feldolgozását.
Amennyiben mégsem sikerül a tranzakció, vagy nem érti valamelyik hibaüzenetet, minden további nélkül visszatérhet ha a Cancel and return to Trend Plusz Media Kft. (azaz Mégsem, és visszatérés a Trend Plusz Media Kft. honlapjára) linkre kattint. Ha ezt teszi, akkor úgy folytatódik a megrendelési folyamat, hogy jelzi a PayPal fizetés sikertelenségét, és felajánlja, hogy újból próbálkozhat. Itt újra választhat a PayPal fizetés vagy az előreutalás között.

ugrás fel