hidratalo_kuraA napfény és a meleg idő általában szárító hatással van a bőrre. Nyár végén szeretnénk még kitolni az időt, hogy minél tovább megmaradjon a szép barna bőrszín, de a száraz felszínű vízhiányos bőr hamar elveszti üdeségét. A nedvesség pótlására pedig a legjobb egy otthoni hidratáló kúrakezelés.

Összeállítottam számodra egy olyan kezelési folyamatot, mely nem nagyon tér el a szokásos napi bőrápolási rutintól, így nagyobb időráfordítás nélkül is szép és hidratált lesz a bőröd. A titok a kozmetikumok típusában és abban van, hogy helyesen határozd meg melyik vízhiányos típusba tartozol.

A meghatározásban egy nagyon egyszerűen elvégezhető teszt segít, melynek leírását megtalálhatod a Hidratáló kúrakezelés otthon című leírásban.

Továbbá a 3-4 hetes hidratáló kúrakezelésben megtalálod a bőrtípusodnak megfelelő tanácsokat és olvashatsz még a hidratáló krémek típusáról is. Ez abban segít Neked, hogy megtaláld a bőröd számára leghatásosabb arcápolót.

Töltsd le a Hidratáló kúrakezelés otthon című leírást és legyen a bőröd üde és hidratált! 🙂

 
A letöltéssel feliratkozol a Szépleszel.hu hírlevelére is. A jövőben a megadott emailcímedre értesítést fogsz kapni a Szépleszel shop újdonságairól, termék akciókról, szépségápolási tanácsokról. A hírlevélről bármikor leiratkozhatsz, de bízunk benne, hogy az információk hasznosak lesznek a számodra!

Kérdésed van a témával kapcsolatban? Kérdezz bátran!

Email formájában vedd fel velem a kapcsolatot, ha tanácsadásra van szükséged! Vagy tedd fel a kérdésedet a cikkhez kapcsolódóan, hátha a válasz majd másnak is segít!

A kérdésedet itt is felteheted!

Szerző: Borsche Annamária