age_attraction3A hosszú távú anti-ageing, huszonéves korban nem jelent mást, mint a bőr fiatalos struktúrájának a megtartását hosszú távon. Érett bőr esetében viszont már javítani is kell, majd utána dolgozni azon, hogy a korrekciókat megtarthassuk és mellette lassítsuk az öregedési folyamatokat, amennyire csak lehet. A megelőzés már 24 éves kortól ajánlott, hiszen a kollagén termelődés lassulása már ilyen korán elkezdődik. Ha ezt elmulasztottuk, akkor sincs minden veszve. Az Age Attraction anti-ageing szemléletű koncentrátumaival mindenki megtalálhatja a bőr aktuális állapotának megfelelő arcápolást és kezelési stratégiát.

 

A titok:

 

  • rendszeres, hidratáló hatású mélytisztítás és ápolás
  • optimális koncentrációjú, az öregedési folyamatokat lassító hatóanyagok bejuttatása a bőr mélyebb rétegeibe
  • a kollagén termelődés intenzív stimulálása
  • bőrt terhelő vegyi anyagok mellőzése (!)

Egyre több hazai kozmetikában, orvosi rendelőben megjelent a letisztult, igényes csomagolású, szuperprémium minőséget képviselő Age Attraction orvos-kozmetikai termékcsalád. Ez nem véletlen. Az Age Attraction termék-koncentrátumok kizárólag professzionális szakmai alapokon lettek összeállítva. Ennek köszönhető eredményességük, és a luxust is felülmúló kifinomultságuk.

Tökéletes dózisok a maximális hatásért

 

Termékeink csak olyan összetevőket tartalmaznak, melyek hatékonyságát kutatások igazolják. Ilyenek a valódi hyaluronsav, a szinergiában működő vitaminok, az erőteljes peptidek, a koenzim Q10 és a speciális növényi kivonatok, mint pl. a para zsázsa. Összehasonlítva sok más magas árú kozmetikummal, a mi termékeink sokkal magasabb koncentrációban tartalmazzák az egyébként is erőteljes összetevőket.

Az előnyös választás:

 

szuperprémium kategóriás koncentrátumok

A luxus kategóriával ellentétben, a szuperprémium kategóriába sorolt termékeket sokkal ésszerűbb, racio-nálisabb tulajdonságok jellemzik.

Ilyen tulajdonságok:

 

  • a maximális anti-ageing hatásfok
  • és ezzel egy időben a termékek optimális ár-érték aránya

Amíg sok luxuskategóriás kozmetikum, főleg a költséges külső megjelenésre, a név ismertségére helyezi a hangsúlyt, és ez alapján árazza be általában jelentősen túl árazva a kozmetikumot, addig a szuperprémium kategóriát képviselő Age Attraction, a legjobbnak számító minőségi alapanyagok beszerzését és ezen összetevők magas koncentrációban való alkalmazását részesíti előnyben. Az Age Attraction termékekkel biztosak lehetünk abban, hogy a lehető legjobb összetevőkön alapuló koncentrátumokkal ápoljuk bőrünket, és színtiszta hatóanyagokkal érjük el azt, hogy olyan csodás legyen a bőrünk, amilyen még soha nem volt. Termékeinket a legérzékenyebb bőrökre is bátran alkalmazhatjuk, hiszen mentesek a bőrt terhelő vegyi anyagoktól, úgy mint: PEG, parabén, paraffin olaj, parfüm, vazelin, ásványi olaj, színezék, állati összetevők.

 

A cikket írta: Bob Csilla kozmetikus, a Mezo Lézer Bt tulajdonosa, a német Age Attraction kozmetikai termékek és a Meso l Laser készülék kizárólagos forgalmazója

www.liftingshop.hu