age_attractionJövő tavasszal új dologba kezdek, ami legyen még egy ideig titok. Ennek a dolognak kapcsán viszont novemberben elmentem a kozmetikus szakma egyik jelentős kiállítására a Beauty Trend Show 2014-re. A kiállítás idén nem csak a szakmai látogatók számára, hanem a kozmetikába járó közönségnek is nyitva állt. Több kozmetikai szalon szolgáltatásaival és kezelési eljárásokkal ismerkedhettek meg az érdeklődők, sok standnál ki is lehetett próbálni a termékeket, kezeléseket.

Számomra is rengeteg újdonság volt a kiállításon, mivel már régen jártam utoljára szakmai rendezvényen. A szalonok kiállítói részén találkoztam az Age Attraction kozmetikai céggel, akik egy eredeti vásárlói programot kínáltak.

A program neve BENEFIT , melynek keretén belül bárki 20% kedvezménnyel vásárolhatja meg az Age Attratcion professzionális kozmetikai márka termékeit. Csak egy BENEFIT kód kell hozzá, melyet szakemberektől (kozmetikus, bőrgyógyász, gyógyszerész stb) lehet igényelni. (Ilyen kódot kérhetsz tőlem is csak írj nekem a lap alján lévő formon)

És, hogy miért jó ez Neked?

  • mert az Age Attraction kozmetikumok nem tartalmaznak bőrt terhelő vegyi anyagokat, mint PEG, paraben, paraffin olaj, parfüm, vazelin, ásványi olaj, színezékek, állati összetevők
  • mert a termékek összetevői kizárólag igazoltan hatékony és erőteljes összetevőkből állnak
  • mert a termékekben lévő összetevők magas koncentrációban vannak jelen
  • mert olyan összetevőket tartalmaznak, melyek hatékonyságát kutatások igazolják
  • mert az Age Attratcion termékeket a legérzékenyebb bőrűek is használhatják.
  • mert 20% kedvezménnyel juthatsz ezekhez az anti-ageing szemléletű kozmetikumokhoz
  • mert kérhetsz tőlem tanácsot, hogy melyik kozmetikumot válaszd

 Itt nézheted meg az Age Attraction kozmetikumokat

Age Attraction termékek

Age Attraction termékek

Ha szeretnél vásárolni Age Attraction kozmetikumot, akkor írj az alábbi formon és én elküldöm neked, hogy ezt hogyan teheted meg. A megrendelt kód mellé egy termékkatalógust is kérhetsz, melyben megtalálod az összes kozmetikum részletes leírását is.

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet