Rólam

Borsche Annamária vagyok és praktikus szépségápolási tanácsokat adok hölgyeknek, akik szeretnének hatékony megoldásokat a napi bőrápolási rutinjuk kialakításához.

portre_en_kicsi

16 évig dolgoztam kozmetikusként. Nagyon szerettem a munkámat, szinte csak ebben tudtam gondolkodni. Mindig kerestem az újdonságokat, új kozmetikumokat, kezelési eljárásokat, hogy a vendégeimnek a legjobbat nyújthassam. Egerben kezdtem a kozmetikát, majd 4 év után Budapestre mentem dolgozni, a Szabó Imre Szalonban. Öt és fél év után váltottam és egy szalonban béreltem kozmetikát, majd a Germaine de Capuccini egyik oktató kozmetikusaként tanítottam a cég kezeléseit, masszázstechnikáit szakembereknek.

Az utolsó két év során nagyon sokat tanultam, bővítettem az ismereteimet a kozmetika területén, ebben rengeteget segített az, hogy kozmetikusokat, masszőröket oktattam.

Jelenleg két pici gyerkőcömmel vagyok itthon. De a szakmámtól ez alatt az idő alatt sem távolodtam el teljesen, hiszen a Szépleszel.hu webshop kitalálója-és vezetőjeként nap mint nap kapcsolatban vagyok a kozmetikumokkal és a vásárlókkal is.

A blog azért indul el, hogy jobban megismertessem az olvasókat a professzionális kozmetikumokkal, előnyeikkel, használatukkal. Tippeket, trükköket szeretnék bemutatni, melyek segítenek a mindennapi bőrápolásban és segítenek megtalálni a megfelelő kozmetikumokat. Szándékom, hogy kicsit más formában, érthetően írjam le a szépségápolással, életmóddal kapcsolatos dolgokat, úgy, ahogy annak idején a vendégeimmel is megbeszéltem ezeket.

Bőrápolási problémád van vagy csak felmerült egy kérdésed kozmetikumokkal kapcsolatban?

Írj nekem és én segítek!

Ezt a  Kapcsolat menüponton lévő formon keresztül vagy emailben is megteheted!

Vagy tedd fel a kérdésedet egy-egy cikkhez kapcsolódóan, így a válasz majd másnak is segít!