Kezdőoldal / Smink / 6 probléma megoldása Beautyblenderrel

6 probléma megoldása Beautyblenderrel

6 probléma megoldása  Beautyblenderrel

Sokan ismerik a Beautyblendert, de talán többen vannak azok, akik még nem próbálták ki mi minderre használható ez a remek sminkszivacs. Esetleg kétségeid vannak, mert hallottál már róla, de van egy-két olyan dolog, ami miatt nem használsz alapozót, ezért még nem szereztél be egy ilyet. Most eloszlatom a kétségeidet és bemutatom Neked, milyen problémákra kínál egyszerű és gyors megoldást az eredeti Beautyblender.

1. Kényelmetlenül érzed magad alapozóval, mert úgy látod túl vastag és természetellenes az arcodon

Ha blenderrel teszed fel az alapozót a bőrödre, akkor biztos, hogy nagyon egyenletes és vékony lesz a végeredmény. A Beautyblender anyaga ugyanis kicsit porózus és velúros hatású, de nem szívja magába az alapozót. Hihetetlenül vékonyan és egyenletesen viheted fel az arcodra a makeup-ot. Nem lesz maszk hatású, még a vastagabb, vízálló alapozó sem.  

2. Nem használsz alapozót, mert beleül a ráncokba és  még erősebben látszódnak azok

A Beautyblenderrel feltett alapozó olyan vékony rétegbe kerül a bőrödre, hogy nem ül bele a ráncokba, bármilyen terméket is használsz.

3. Pattanásaid vannak, az alapozótól sokszor romlik a helyzet

A Blenderrel vékony rétegben tudod feltenni az alapozót, ami elfedi a pattanásokat, és kevésbé okoz további gyulladást, mert kevesebb mennyiségű termék kerül a bőrödre. Emellett  a Beautyblendert a Tisztító folyadékkal vagy a Solid szappannal higiénikusan tudod tartani, elkerülhető a felül fertőzödés. A blender tisztítók antibakteriális hatásúak, ajánlott vele rögtön használat után kimosni a szivacsot.

4. Érzékeny a bőröd, esetleg allergiás vagy, ezért nem használsz alapozót

Ha megtalálod a megfelelő alapozót, akkor a Beautyblendert nyugodtan használhatod. Latex mentes, nagyon könnyű tisztán és higiénikusan tartani ezért csökken az irritáció esélye.

5. Ügyetlennek érzed magad a sminkeléshez, ezért ritkán vagy egyáltalán nem sminkelsz

A Beautyblenderrel biztos, hogy sikerélményed lesz! Ha kevésbé vagy gyakorlott, akkor is nagyon szép alapozást tudsz készíteni magadnak. Egyenletes lesz és csík mentes. Sőt a pirosítót is könnyebb vele feltenni, mert egyszerre kis mennyiség kerül a bőrödre, amit aztán könnyű eloszlatni. Az ecsettel gyakran el lehet rontani a pirosítást, sokszor túl sok festék kerül a bőrre és minél jobban el akarod tüntetni, annál rosszabb lesz a helyzet.

6. Nem tudod miért jobb ez mint az alapozó ecset vagy a hagyományos sminkszivacsok

A blender anyaga nem szívja be az alapozót, kevesebbet használsz belőle, ezért vékonyan kerül a bőrödre is. Az ecsettel és a háromszög szivaccsal is, egyszerre nagy mennyiségben kerül a bőrre az alapozóból, ezért több munkával tudod azt eloszlatni. Van, hogy egyáltalán nem sikerül, olyankor lesz csíkos a végeredmény.  A Beautyblendert nem nyomkodva, hanem kicsit ütögetve kell használni, így biztos, hogy nem fog csíkot húzni és szépen a bőrhöz illeszkedik az alapozó. A tojás formája pedig segít, hogy a szem alatti részeken, az orrtőnél is be tudd kenni a bőröd. A vékonyabb vége pont beilleszkedik a nehezen elérhető helyekre. A vastagabb végével pedig a nagyobb felületeken tudsz dolgozni.

Szeretnél még több információt A Beautyblenderről?

Olvasd el mit írnak róla azok, akik kipróbálták:

Évi a Kandirozottnarancs bloggerinája
Nagy Orsi sminkes
Mea a Nailpolishmaniac bloggerinája
Anita a Thepinkcandyblog bloggerinája
Blans.hu

Ha még nincs Beautyblendered, de szeretnél, akkor itt beszerezheted!

Kérdésed van a témával kapcsolatban? Kérdezz bátran!

Email formájában vedd fel velem a kapcsolatot, ha tanácsadásra van szükséged! Vagy tedd fel a kérdésedet a cikkhez kapcsolódóan, hátha a válasz majd másnak is segít!

 

A kérdésedet itt is felteheted!

Szerző: Borsche Annamária

ugrás fel