A “Kedvenc sminkem-és a Beautyblender” smink-és fotópályázaton nem csak a zsűri választott győztest, hanem a közönség is. Mindenki szavazhatott a neki leginkább tetsző sminkre. Több mint 1700 szavazat érkezett, a versenyt pedig Berta Mónika nyerte majdnem 400 szavazattal. Lehet, hogy ismerős a neve és az arca, hiszen sminkelős videói nagyon népszerűek.

 

Mióta sminkelsz és honnan ismerhetnek az olvasók?

Berta Mónika vagyok, 21 éves és jelenleg az ÁVF főiskolára járok. Nagyjából 13 éves koromban kezdtem el sminkelni, de akkoriban még nem használtam sok sminket. Körülbelül 18 éves koromban kezdtem komolyabban sminkeléssel foglalkozni és most már másfél éve vezetem a szépségápolással foglalkozó youtube csatornámat. Furcsa hogy régen egyáltalán nem érdekelt a sminkelés, most meg már ez a hobbim és a szenvedélyem. 🙂

 

Miért ezt a sminked készítetted el és milyen színeket használtál a sminkhez?

Mivel a kedvenc színem a lila, ezért imádok lila sminkeket készíteni. Ráadásul a lila nagyon jól megy a barna szemhez, amilyen nekem is van. Azért tetszik ez a smink, mert egyszerű, de mégis különleges. Nem túl élénk, de mégis színes. Szóval van benne minden. 🙂 Alapnak egy élénk lila krémes szemhéjfestéket vittem fel és erre jött egy metálos fényű lila, ami tompított az élénkségen. Aztán fekete szemhéjpúderrel füstösítettem. Az ajkaimon pedig a kedvenc ,,kombinációmat” láthattátok, egyszerűen oda vagyok érte! Egy pink szájkontúrceruzát használtam először, majd rá egy pasztell lila rúzst. A sminkemről videó is készült, ami fent van a youtube csatornámon.

A közönségdíj nyertes sminkje

A közönségdíj nyertes sminkje

Miért jelentkeztél erre a sminkversenyre?

A versenyre azért jelentkeztem, mert nagyon kecsegtetőek a nyeremények és ki szerettem volna próbálni magamat. Még sosem nyertem ilyen versenyt.

Hol hallottál a versenyről?

Ha jól emlékszem Facebookon találtam rá a versenyre, valaki megoszthatta én pedig rámentem és elolvastam a szabályokat, meg hogy mi is ez pontosan. 🙂

Móni videója a Beautyblenderről: