pien-spaEgy új márkával szeretnélek Titeket megismertetni. Egy véletlen folytán találkoztam a lett Pien Dairy Spa termékeivel és hamar megtetszett a letisztult megjelenése. Majd a tesztek az is biztossá tették a számomra, hogy érdemes tartósan használni ezeket a termékeket.

A Pien Dairy Spa kozmetikumok Lettországból származnak és teljesen természetes összetevőkből állnak, nem tartalmaznak mesterséges illatanyagokat, színezékeket. Fő összetevőjük a tej, melynek szépítő hatását már Kleopátra is felfedezte. A tej az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen ásványi anyagok, biológiailag aktív anyagok forrása. A legtöbb kozmetikum nagy mennyiségben tartalmaz vizet, a Pien Dairy Spa tisztítókban viszont tejsavó van víz helyett.

Tejsavó hatásai a bőrre:

  • stabilizálja a bőr savak elleni természetes védőrétegét
  • antioxidáns hatású, késlelteti az öregedési folyamatokat
  • enyhén hámlasztó hatású, ezzel elősegíti az elhalt hámsejtek eltávolítását
  • vitaminokban és nyomelemekben gazdag, egészségesebb lesz tőle a bőr
  • használatától puha és egyenletes lesz a bőr

A tisztítók illata kefirre emlékeztet, az arctisztítók hab állagúak és nagyon kis mennyiség elég a bőr lemosásához. Érzékeny bőrűeknek, bőrproblémákkal küszködőknek is ajánlott, nem csak arcra, hanem testre is. Az intim mosakodó segíti a gombás fertőzések utáni gyógyulási folyamatot, megfelelő pH értéken tartja az intim területeket, így megfelelő védelem alakul ki a kórokozók ellen.

Az arctisztító két féle változatban is létezik. Enyhe hámlasztó hatása miatt a bőr puha és sima lesz, és szintén beállítja a bőr megfelelő pH-ját, mely nagyon fontos például annak, akinek gyulladások, aknék vannak az arcán. Antioxidáns hatása miatt késlelteti a ráncok és pigmentfoltok kialakulását is.

A habfürdő és a tusfürdő szintén enyhén hámlasztó hatású, ami fontos például azoknak, akik szőrbenövéstől szenvednek. Eltávolítja az elhalt hámsejteket, puha lesz a bőr, így a szőrszálak könnyebben tudnak kibújni, nem nőnek a bőr alá.

Ha valakinek napközben sokszor kell kezet mosnia, akkor biztosan tapasztalja, hogy könnyen kiszárad a bőre. A Pien Dairy Spa Hand kéztisztító folyadék nem engedi kiszáradni a bőrt, ráadásul a savas kémhatás sok kórokozótól is megvédi a kezeket.

Saját tapasztalataim az arctisztítóval, a tusfürdővel és az intim mosakodóval vannak. Az archab nagyon könnyű állagú, nem habzik nagyon, de arctisztítás után nem feszült a bőröm, mint más habzó tisztítóknál. Hasonló volt az érzés a tusfürdőnél is, puha volt a bőröm zuhanyozás után és nem húzódott. Egyik kedvencem mégis az intim tisztító. Nem csípés nem szárít, kellemes érzés. 🙂

Pien Dairy Spa tisztítók beszerzési helye : www.szepleszel.hu

Pien Dairy Spa termékek:

pien_face

Pien-Dairy Spa Face

pien_face-light

Pien-Dairy Spa Face Light

pien_shower

Pien-Dairy Spa Shower

pien_bath

Pien-Dairy Spa Bath

pien_hand

Pien-Dairy Spa Hand

pien_intim

Pien-Dairy Spa Intim

 

 

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés