beautyblender classic+mini solid

Kiszerelés: 1 db+

7.950 Ft

Beautyblender ® sminkszivacs és egy mini kiszerelésű szilárd szappan egy dobozban.

Készleten

Cikkszám: 5400 Kategóriák: , ,
Márka: Beautyblender

beautyblender classic+mini solid

Egy speciális, latexmentes sminkszivacs, mellyel az alapozó vékonyan és egyenletesen vihető fel az arcra. Egyedi formája a nehezen hozzáférhető helyeken is tökéletes alapozást tesz lehetővé.

Profi sminkszivaccsal tökéletes lehet az alapozás

Egy nő számára nagyon fontos a vonzó külső, amelynek része a makulátlan arcbőr is. Ezért reggelente, a munkába vagy esténként, egy randevúra készülődve a sminkelés alkalmával mindig gondot fordít arra, hogy eltüntesse az apróbb hibákat, és kiemelje azt, ami szép. Minden az alapozással kezdődik: ha a kozmetikum nem jó minőségű, a végeredmény sem lehet tökéletes.
De nem elég, ha egy megbízható márkát választunk, hiszen az sem mindegy, hogyan visszük fel
az alapozót. Biztosan te is találkoztál már azzal a problémával, hogy hiába próbáltad meg gondosan, egy sminkszivacs segítségével felvinni az alapozót, az csíkos maradt, összegyűlt az apró ráncokban, vagy maszkhatást keltett. Ilyenkor nem feltétlenül te vagy a hibás: lehet, hogy mindössze a szivacs nem megfelelő.

Egyenletes és tartós fedés

Próbálj ki egy profi sminkeszközt, amelyet egy Hollywood-i sminkes, Rea Ann Silva fejlesztett ki.
Ez a Beautyblender, egy speciális, latexmentes sminkszivacs, amely már a sztárvilágban is bizonyított. Mivel a segítségével az alapozó vékonyan és egyenletesen vihető fel az arcra, kevesebbet kell használnod belőle, nem kelt maszkhatást, és tartós marad. Ráadásul, egyedi, ellipszis formájának köszönhetően a nehezen hozzáférhető helyeken is tökéletes lesz az alapozás. A szivacs anyaga velúrhatású, kellemes tapintású, illat- és latexmentes, így nem okoz allergiás reakciót,
tehát akkor is használhatod, ha érzékeny a bőröd. Az általunk kínált termék az eredeti Beautyblender – sajnos sok a kifogásolható minőségű utánzat –, így biztosan nem fogsz csalódni benne.

Előnyök:

 • kevesebb alapozó mennyiség is elegendő az arc lefedéséhez
 • elérhetők a nehezen hozzáférhető helyek (orr,száj, szem környék)
 • egyenletes, vékony és csíkmentes lesz az alapozás
 • velúrszerű textúrája kellemessé teszi a használatot
 • latex- és illatanyag mentes, antiallergén

Mire használható:

 • Alapozó
 • Korrektor
 • Highlighter
 • Pirosító
 • BB krém
 • CC krém

Mini Solid

A higiénia elengedhetetlen ahhoz, hogy a bőr friss és egészséges maradjon. A bőrön lévő szennyeződések és az alapozó a Beautyblenderre tapad, ezért ezt ki kell tisztítani. A Beautyblender  Solid egy olyan szappan, mely hatékonyan és gyorsan eltávolítja a sminkszivacsból a szennyeződéseket. A szappan enyhén levendulaillatú, mely színezékanyag-mentes és nem tartalmaz bőrirritáló anyagot. Enyhén habzó formulája gyorsítja a lebomlását, ezért környezetbarát és kellemes használni.

 

Érdekelhetnek még…