Beautyblender ® Pure+Mini Solid

Kiszerelés: 1 doboz

7.550 Ft

Érzékeny bőrökre való sminkszivacs szappannal

Vásárlási ÖsszegSzállítás díja
előre fizetéssel
Szállítás díja
utánvéttel
0-6 000 Ft990 Ft1290 Ft*
6 001-15 000 Ft690 Ft990 Ft*
15 000 Ft felettA szállítás ingyenes

* Az utánvét kezelés díja 300 Ft/csomag

Elfogyott

Márka: Beautyblender

Beautyblender ® Pure+Mini Solid

A Beautyblender® Pure™ ugyan abból az anyagból készül, mint az eredeti pink színű szivacs csak nem tartalmaz színező anyagot. Kifejezetten az érzékeny bőrökre találták ki, hogy a szivacs segítségével puhán és selymesen lehessen felvinni a bőrápoló termékeket.

Használható:

  • arckrém
  • arcápoló emulzió
  • arcápoló szérum felvitelére

A Beautyblender® Pure™ szerkezete porózus, könnyen felszívja a vizet, mely kitölti a cellákat, így a krémet nem szívja be, hanem a szivacs tetején marad. Ezért könnyen és egyenletesen lehet vele felvinni a bőrre az arcápolót.  A szivacs nedvesen a duplájára nő, száradás után visszaáll az eredeti állapot.

 

Mini Solid

A higiénia elengedhetetlen ahhoz, hogy a bőr friss és egészséges maradjon. A bőrön lévő szennyeződések és az alapozó a Beautyblenderre tapad, ezért ezt ki kell tisztítani. A Beautyblender  Solid egy olyan szappan, mely hatékonyan és gyorsan eltávolítja a sminkszivacsból a szennyeződéseket. A szappan enyhén levendulaillatú, mely színezékanyag-mentes és nem tartalmaz bőrirritáló anyagot. Enyhén habzó formulája gyorsítja a lebomlását, ezért környezetbarát és kellemes használni.

 

Érdekelhetnek még…