Liftox Feltöltő-Feszesítő Szérum szemkörnyékre

Kiszerelés: 10 ml

16.500 Ft

Eye Priority. Intenzív ránctalanító szemkontúr ápoló

Márka: Christian Breton

Liftox Feltöltő-Feszesítő Szérum szemkörnyékre

Plasztikai sebészeti beavatkozás nélküli szemkontúr ápoló program! A Liftox különlegessége abban áll, hogy egyszerre hatékony feszesítő hatású és kitűnő bőrfeltöltő készítmény, ezáltal azonnal kisimítja a bőrt.

Hunyorítás, pislogás, ráncolás, nevetés – naponta több ezer mozdulat, mely mind mind egy – egy megerőltető tréning az arcbőrnek. Ezen mozgások elvezetnek a szemkontúr környéki mimikai ráncok keletkezéséhez, azok további mélyüléséhez.

A Liftox a sejtek magjában ható készítmény. Az összehúzó rostokat nyugalmi állapotba hozza, így csökkenti a már kialakult ráncok hosszát és mélységét, valamint preventív módon meggátolja a további ráncok kialakulását.

Roll ON elven működő hatóanyag bevitel:

Kíméletes módszer: a hűtött fém golyó, mint applikátor forog a fejben. A mechanikai masszázzsal, valamint a hűtő (helyi vérbőség) hatással fokozható a nyirokkeringés, a méregtelenítés.

Hatóanyagok és azok hatása:

  • Sphingolipids-MEL kivonat – a bőrt újjáépítő, a bőr szerkezetet 3D irányban újrastruktúráló hatása van.
  • Hosszan ható Hialuron sav : ránctalanító, hidratáló hatása van. Mint egy vízmegkötő mágnesként működik.
  • Idegnyugtató aktív hatóanyagok: ránctalanító, a bőrt kisimító szerepe van.

Reggel/vagy este használja, de használhatja napközben is, ha ez nagyon szükséges. Használja csak ezt a terméket un. nappali használatra. A Liftox un.visszaállítható folyamatot indít el, tehát ha nem használja a terméket, nem következik be negatív állapotváltozás.
Tartsa a terméket hűtőszekrényben.