beautyblender liner.designer pro

Kiszerelés: 1 db

4.400 Ft

Tusvonal, szemceruza és szájkontúr húzó segédeszköz

Csak 1 maradt készleten

Cikkszám: 5448 Kategória:
Márka: Beautyblender

beautyblender liner.designer pro

A Beautyblender liner.designer.pro a legújabb sminkeszköz, mely segít a gyönyörű sminkvonalak elkészítésében. Segítségével szimmetrikus és egyenes vonalat húzhatsz a szemed vagy a szád köré is. A liner.designer.pro-t könnyű használni, egyszerűen és biztos kézzel alakíthatod ki kedvenc sminkedet!   Tökéletesen használható szemceruzához, szemhéjtushoz, géles tusokhoz, szájkontúr ceruzához, de segít meghúzni a vizesen használt szemhéjporos vonalat is. Valamint airbrush technikához és szemöldök formázáshoz is tökéletes.

liner.designer.pro-nak egyenes a széle, rugalmas anyaga a bőrön marad, mikor felhelyezed.  Az elegáns, kompakt tartóba helyezheted, melyben egy nagyítós tükör van és egy tapadó koronggal még rögzítheted is a fürdőszobában. 

Mire használhatod?

A liner.designer.pro segítségedre lesz, hogy biztos kézzel húzd meg a vonalat a szemed körül. A sminkeszköz háromszög alakú, az egyik oldala teljesen egyenes, a másik kettő íves. Az eszköz alkalmazásával szimmetrikus és egyenes vonalat tudsz húzni a kívánt arcfelületre.

Érdekelhetnek még…