Skin Survival+ Bőrfiatalító, Ránctalanító Szérum

Kiszerelés: 50 ml

22.600 Ft

Intenzív Hidratáló Ránctalanító, Anti-oxidáns 24 órás szérum normál bőrre

Cikkszám: 3556500013554 Kategóriák: , Címke:
Márka: Christian Breton

Skin Survival+ Bőrfiatalító, Ránctalanító Szérum

Mivel az epidermis és a dermis az év folyamán elveszíti egyes alkotóelemeit, ennek következtében a bőrön megjelennek az öregedés látható jelei. Ezért Christian Breton kifejlesztette a Skin Survival+ termékvonalát. A tiszta és rendkívül hatékony összetevőknek köszönhetően a szérum használatával megelőzhető a ráncok és a bőr petyhüdtségének kialakulása, továbbá visszaadható a bőr természetes rugalmassága.

A termék használatának eredményei: hosszan tartó hatás, a bőr kitűnően hidratált, visszanyeri tápanyaggal való ellátottságát, feszességét, továbbá védetté válik a szabadgyökök támadásaival szemben, mely 80%-ban felelős a bőr korai öregedéséért.

Hatóanyagok:

A Skin Survival+™ szérum ADN Repair™-sejtregenerálót tartalmaz. Ez Christian Breton által kifejlesztett sejtépítő DNS-ek és A- D- E és F multivitaminok elegye.

A hatóanyag azért lett kifejlesztve, hogy egy egész napos védelmet biztosítson a ráncok kialakulása, a káros UVA és UBV sugárzás ellen és tartósan hidratáljon, növelje a bőr természetes hidratáltságát, védje a bőrt a szabad gyököktől és a külső környezeti ártalmaktól. Mindennek függvénye az, hogy a bőrben maximalizáljuk a hidratáltságot. Ezért a hatóanyag Ásványi anyagokban gazdag bio-vizet is tartalmaz, így a Skin Survival+ azonnal eloszlik a bőrben.

Használati utasítás:

Használja nappali szérumként, miután megtisztította arcbőrét és használta a szokásos bőrfiatalító (anti age) készítményét