Timexpert Rides Szemkontúr ránctalanító kezelés

Kiszerelés: 2x10 ml

22.100 Ft

Napszaknak megfelelő, két termékből álló szemkontúr ápoló szett.

Cikkszám: 530056 Kategóriák: , Címkék: , ,
Márka: Germaine de Capuccini

Timexpert Rides Szemkontúr ránctalanító kezelés

A TIMEXPERT RIDES PROGRAMOT A LEGÚJABB PLASZTIKAI SEBÉSZETI ELJÁRÁSOK INSPIRÁLTÁK, MELYNEK ALAPJÁN A KEZELÉS SEGÍT MINIMALIZÁLNI A MIMIKAI RÁNCOK MEGJELENÉSÉT. AZ EGYES TERMÉKEK PRO-KOLLAGÉNT, SZÓJAPROTEINT TARTALMAZNAK, MELYEK KITŰNŐ FELTÖLTŐ HATÁSÚAK, MÍG A MIKRO-DERMOXINE MEGAKADÁLYOZZA AZ IZMOK ÖSSZEHÚZÓDÁSÁT, ÍGY A MIMIKAI RÁNCTALANÍTÁS LEGFŐBB FEGYVERE.

TIMEXPERT Rides Szemkontúr Kezelés Nappal & Éjszaka

A napszaknak megfelelő, két termékből álló szemkontúr ápoló szett a szemkontúr öregedési folyamatok tünetei, mint a ráncok, ödémák, sötét szemkarikák ellen hat.

Nappali emulzió (10 ml) rendkívül hatékony készítmény az ezernyi mikro-izomfeszülés kialakulásával, a mimikai ráncok megjelenésével szemben, továbbá kollagén és elasztin feltöltő technika miatt tonizálttá teszi a szemkontúrt.

Éjszakai szemkontúr maszk (10 ml) az alsó szemhéj alatti ödémák és a sötét szemkarikák ellen hat, miközben optimalizálja a mikro cirkulációt. A szemkontúr környéke feszesebb, ránctalanabb és tonizált lesz. Tegyen fel egy kis mennyiségű maszkot a szemkontúr környékére, majd hagyja a felületen egész éjszaka.

Timexpert Rides Nappali emulzió

Használja a nappali krém előtt. Körkörös mozdulatokkal masszírozon pár csepp emulziót a szem körüli bőrbe.

Timexpert Rides Éjszakai szemkontúr maszk

Tegyen fel egy kis mennyiségű maszkot a szemkontúr környékére, majd hagyja a felületen egész éjszaka.