Timexpert SRNS Méregtelenítő Bőrfiatalító Szemkontúr Krém

Kiszerelés: 15 ml

16.700 Ft

Méregtelenítő, ödémaeltávolító, ránctalanító szemkontúr ápoló díjnyertes termékcsaládunkból

Cikkszám: 480323 Kategóriák: , Címke:
Márka: Germaine de Capuccini

Timexpert SRNS Méregtelenítő Bőrfiatalító Szemkontúr Krém

A “sejtszintű fáradtság” ellen hat

A Germaine de Capuccini új terméke, mely a Timexpert SRNS Méregtelenítő Bőrfiatalító Szemkontúr Krém, támogatja a melatonin képződését. A melatonin a test különböző pontjain megtalálható, különös tekintettel a bőrben. A melatonin a bőrszövetben a sejtekhez szállítódik és itt nyugtatólag hat, hosszabbítja a pihenési „alvási fázist”. A bőrszövet pihentebb.

Méregtelenít, revitalizál, frissít, eltünteti a fáradtság jeleit a szemkontúr környékéről. A sejtszintű fáradtság ellen hat.

3 hatás nélkülözhetetlen a szemkontúr körüli terület, a mimikai ráncok nyugtatásához

– 1. Nyugodt szemkontúr körüli terület. (táskák és ödémák nélkül)
– 2. Halványít, tisztít
– 3. Kinyitja, élénkíti a tekintet

 

1. NYUGODT SZEMKONTÚR KÖRÜLI TERÜLET (táskák és ödémák nélkül)

Fáradstágűző hatás: Albizia julibrissin / Selyemfa kivonatot tartalmaz. Selyemfa kivonat: a fáradtság jelei ellen hat, kifejtve a glikolizáció folyamatát. Megerősíti a sejtek méregtelenítő folyamatait, fenntartja a sejtek életképességét. Megerősíti a sejtek energiatermelődésének folyamatát. Fenntartja a mikrokeringési rendszer integritását. Helyreállítja a melatonin keletkezésének egyensúlyi folyamatait a fibroblasztokban.

Koffein: fokozza a mikro cirkulációt, zsíroldó, folyadék eltávolító hatása ismert.

Selyemfa kivonat + koffein együttes hatására a szemkontúr környéke nyugtatott, ödéma mentes.

2. HALVÁNYÍT ÉS TISZTÍT

Látható bőrvilágosító, halványító hatás. Optimális korrektor. Korrigálja a, halványítja az árnyékos területet az alsó szemhéj alatt keletkező ödémáknál. A halványító hatás maximális erővel működik.

3. KINYITJA, ÉLÉNKÍTI A TEKINTETET

Pro-Liftine: élénkíti a mimikai ráncokat, azonnali és látható bőrfeszesítő hatása van.
Cink-Glycine Komplex + RC-Advanced. Intenzíven megnöveli a bőr stressztűrő képességét.
Nagy molekula súlyú hialuron sav. Megvédi a bőrszövetet a vízveszteségtől, a külső környezeti ártalmaktól. Feltölti a bőrt nedvességgel. Ráncfeltöltő hatása van.

EREDMÉNYEK

A Germaine de Capuccini Timexpert SRNS Méregtelenítő Bőrfiatalító Szemkontúr Krém használatától a szemkontúr körüli terület megfiatalodik, a bőr kivilágosodik. Friss, nyílt és nyugodt tekintet. Láthatóan csökken az ödémák és táskák mérete a szemkontúr környékén. Világos és egységes szemkontúr. Hidratált és védett terület. Teljes körű bőrfiatalítás a szemkontúr körül. Paraben-mentes.

Bőrgyógyászok és optamológusok tesztelték. Parfüm és egyéb illatanyag mentes. Különösen a reggeli szemkontúr ápolásra ajánljuk. Azonnal revitalizálja a szemkontúr környékét. Elűzi a fáradtság jeleit, mint az ödémákat, táskákat. Serkenti a vér-és a nyirokkeringést, köszönhetően a masszázs hatásának Halványítja a kékes-szürke bőrszínt.

A SZEMKONTÚR ÁPOLÓ HASZNÁLATA:

Speciális fém fejű applikátor van a tubus végén. Ergonómiailag tökéletes a szemkontúrhoz. Frissítő hatású. Végezzen finom, óvatos masszázst a kezelőfejjel, így hatékonyabb a készítmény eloszlása.

Kiszerelése: 15 ml űrtartalmú tubus, fém applikátor fejjel.

Érdekelhetnek még…