Timexpert Vitamin C+ (A.G.E.) – revitalizáló szemkontúr krém

Kiszerelés: 15 ml

13.500 Ft

Timexpert Vitamin C+ (A.G.E.)  szemkontúr ápoló krém ödéma és sötét karikák ellen.

Cikkszám: 560865 Kategóriák: ,
Márka: Germaine de Capuccini

Timexpert Vitamin C+ (A.G.E.) – revitalizáló szemkontúr krém

Germaine de Capuccini

Timexpert Vitamin C+ (A.G.E.) revitalizáló szemkontúr ápoló krém (15 ml)

A szemkontúr ápoló krémet az ödémás, táskás, valamint sötét karikás szemkontúr ápolására ajánljuk. Hatására a szemkontúr körüli elszíneződések halványodnak, az ödémák mérete, a ráncok hossza és mélysége fokozatosan csökken. Ránctalanító hatású, hidratálja és bársonyos tapintásúvá varázsolja a bőrt. Tartós használatával a szemkörnyéki sötét karikák színe tompul, megjelenése egységes, üde, friss lesz. A bőr visszanyeri természetes fényét.

A bőr öregedésének folyamatát sok minden gyorsíthatja, melyek közül az egyik az úgynevezett glikáció. A glikáció egy kémiai reakció, melyet a cukor indít el, de közrejátszik az oxidatív stressz és az UV sugárzás is. Lényege, hogy a cukor molekulái számos fehérjével reakcióba lépve károsítja, és roncsolja a fehérje rostokat. Ennek a folyamatnak a végén AGE molekulák (glikációs végtermékek) termelődnek, amelyek idővel elpusztítják a kollagén és elasztin rostokat.

A bőrben lévő fehérjékre nézve különös veszélyt jelent a glikáció, mivel hosszú felezési idejű, és halmozódó folyamat – egymás utáni káros behatások összeadódnak, és hosszú ideig tartanak. A folyamat elsősorban az irha-fehérjéket veszélyezteti. Ezek különböző szerkezetű gliko-fehérjék, elasztinok, de főként kollagének.

A termék előnyei:

Az alváshiánynak, légkondicionáló és dohányfüst kártékony hatásainak kitett bőr fakóvá és élettelenné válik, elveszti természetes rugalmasságát. A C-vitamin az egyik legjobb antioxidáns, mely megköti a szabad gyököket. Nélkülözhetetlen a kollagén rostok kialakulásában, így segít megőrizni és helyreállítani a bőr természetes feszességét. Meggátolja a hámréteg kiszáradását, így a bőr selymes, rugalmas és sima lesz.

Ume (japán szilva) kivonatot tartalmaz, mely képes megakadályozni a bőrben végbemenő glikációs folyamatokat, így akadályozva meg a bőröregedés jeleinek kialakulását.

Használja: Reggel és este miután megtisztította bőrét, oszlassa el a szükséges mennyiségű krémet a szemkontúr környékén.